Gjør deg klar

VACAYA OASIS @ HILTON VALLARTA RIVIERA
29. OKTOBER – 5. NOVEMBER 2023

 

Vår reise til Mexico starter i:

Vi vil også ha et e-postarkiv på denne siden. Dette arkivet vil inneholde all den reisespesifikke kommunikasjonen vi har med deg gjennom din opplevelse før feriestedet med oss. På den måten, hvis du tilfeldigvis mister en generell e-post et sted underveis, vil du kunne finne den her.

VACAYAs misjon er å gi deg alt du trenger med god tid for å sikre en helt stressfri opplevelse. Gjør deg klar for din ferie!

Mange spør oss “hvordan vil VACAYA Oasis-opplevelsen være?” VACAYA Oasis er absolutt mer tilbakelent enn våre cruise med store skip, perfekt for de som søker moro, avslapning, eventyr og romantikk.

VACAYA Oasis- rytmen er… Avslappet . Enkelt . Moro . Balansert . Luksuriøst . Overbærende . Sporty . Uskriptet . Eventyrlystne .

TILGJENGELIGHET

Vi er opptatt av å invitere de med tilgjengelighetsproblemer til feriestedet, og vi tror du vil få en fantastisk opplevelse. Ferieanlegget har imidlertid kun 3 rom som er utpekt som tilrettelagt for rullestolbrukere. Så tidlig å bestille er viktig hvis du ønsker et tilgjengelig rom. Du kan se dem på kartet du finner HER .

De tilrettelagte rommene er 418, 420 og 422. Hver av disse har en king-size-seng. Grunnen til at de satte dem i 4. etasje er at lobbyen også er i 4. etasje (på gatenivå fordi hotellet ligger i en åsside). Fra lobbyen er det en heis som går til hver etasje, inkludert det nedre bassengdekket , og alle etasjene restaurantene er på. Det er kort vei fra lobbyen til de tilgjengelige rommene i 4. etasje.

Hilton definerer tilgjengelig som:

 • Tilrettelagt bad – dusj med rullestoltilgang, håndtak i dusjen, tilrettelagt badekar.
 • Dørhåndtak med spak
 • Rullestoltilpasset parkering og sti til heis
 • Rullestoltilgjengelig registrering, concierge, basseng og restauranter på stedet.
 • Visuelle brannalarmer
 • Rullestoler tilgjengelig på stedet (det kan være et gebyr)

Ta kontakt med hotellet for å få svar på veldig spesifikke spørsmål om “hvor tilgjengelig” det er utover det som står på denne listen. Hotellet kan nås på +52 322 176 1300.

Vær oppmerksom på at disse rommene kun kan bestilles direkte med et VACAYA Guest Services-teammedlem via e-post på info@myvacaya.com eller ved å ringe +1.718.504.0404, man-fre 10.00-16.00 ET.

Rådgivning om utflukter:
Vi ønsker å sikre at din Mexico-ferie er så hyggelig som mulig. Selv om feriestedet vårt bestreber seg på å tilby tilgjengelige fasiliteter og tjenester innenfor sine lokaler, er det rett og slett ingen måte å garantere at tilgjengeligheten oversettes utenfor feriestedet. Mexicos infrastruktur og terreng kan by på uforutsette utfordringer for gjester med spesifikke tilgjengelighetsbehov. Vi oppfordrer alle reisende til å undersøke eventyrene sine utenfor feriestedet på forhånd. Siden Mexico ikke er underlagt ADA-kravene (Americans with Disabilities Act) du sannsynligvis er vant til, er det viktig å diskutere bekymringer du måtte ha direkte med eventuelle utfluktsselskaper du måtte velge å bruke. Det er rett og slett ikke mulig for VACAYA å vite/forstå begrensningene for alle mulige utfordringer du kan møte utenfor feriestedet. Selv om din sikkerhet og tilfredshet er våre toppprioriteter, setter vi selvfølgelig pris på din forståelse av faktorene utenfor vår kontroll. For mer informasjon om VACAYAs retningslinjer for tilgjengelighet, vennligst se mer her: https://www.myvacaya.com/discover/accessibility/ .

AIRLINE RABATTER

Som en VACAYA-gjest er rabatter tilgjengelig for deg hos ulike flyselskaper når du bestiller flyreiser ved å bruke våre gruppekoder/lenker. Disse kodene/lenkene, samt instruksjonene for bestilling, finner du HER .

BESTILLING AV EKSTRA NETTER

Du kan bestille ekstra netter på Hilton Vallarta Riviera enten før eller etter uken HER .

For opphold før arrangementet, hvis du bestiller samme romtype som du vil ha med VACAYA, vil alt gjøres for å sette deg i det samme rommet du vil ha for VACAYA-uken for de ekstra nettene, men det kan ikke garanteres . For opphold etter arrangementet, forutsatt at du kjøper samme romtype for de ekstra nettene dine, vil du bo i samme rom.

CABANAS

Hilton tilbyr 35 balinesiske hytter som kan leies hver dag. Du kan reservere en cabana ved innsjekking og deretter under hele oppholdet, basert på tilgjengelighet. Prisen er 80 USD per dag* og kan belastes rommet ditt.

*Som alltid kan prisene endres når som helst.

SJEKK INN 29. OKTOBER

Rommene skal etter planen være klare innen klokken 16 lokal tid. Hvis du ankommer før kl. 16.00, kan du sjekke bagasjen med portørene og bruke feriestedets fasiliteter til rommet ditt er klart. Bare oppbevar badedrakten på et sted som er lett å få tak i!

For å sjekke inn trenger du følgende:

 • Ditt pass
 • Et kredittkort (for tilfeldige utgifter)

 

VIKTIG MERKNAD FOR DE SOM INN TIDLIG:
Hvis du sjekker inn på Hilton en dag før 29. oktober, vennligst sving innom V Team-bordet i lobbyen mellom kl. 10.00 og 12.00 den 29. oktober for å hente VACAYA-varene dine og signere den valgfrie solterrassefritaket for klær.

KLÆR VALGFRI SKY DECK

Hos VACAYA har de valgfrie klesområdene på feriestedene våre og på cruiseskipene våre blitt progressive feiringer av det utrolige mangfoldet i LHBT+-samfunnet. Våre klesvalgfrie områder bringer oss alle sammen i en utopi der seksualitet, kjønnsidentitet og kroppstype ikke betyr noe. Og den beste delen? Med alle livets bekymringer bokstavelig talt fjernet, vet du aldri når du kan få en ny nekkid-bestevenn!

Vi er så glade for å kunne tilby et klesvalgfritt område på Hilton Vallarta Riviera. Det er Sky Bar-dekket i 7. etasje like ovenfor hovedlobbyen. Sky Bar vil være åpen daglig fra 09.00 til 01.00, med området utpekt som klær som valgfritt for soling fra 09.00 til solnedgang og nakenbadebad når som helst mellom 09.00 og 01.00. Vær oppmerksom på at servitørservice ikke er tilgjengelig i dette området, men baren er stor og godt bemannet. Av respekt for våre vertsbartendere ber vi om at du tar på deg badedrakten eller vikler deg et håndkle før du drar til baren for en drink.

Vertene våre har vært veldig snille med å tillate oss å tilby dette valgfrie klesområdet til deg, så vi ønsker å være ekstremt respektfulle med hensyn til retningslinjene de har etablert. Så på forhånd takk for samarbeidet. Som en generell regel og av respekt for dine medgjester, husk at kameraer ikke skal brukes i det valgfrie klesområdet.

Som en påminnelse til alle som kommer til feriestedet tidligere enn 29. oktober … vårt utvalgte klesvalgfri område er IKKE valgfritt klær før 30. oktober. Siden feriestedets gjester fra uken før fortsatt kan bruke fasilitetene den 29. oktober (til de forlater feriestedet), ber vi om at du holder deg kledd når du bruker dette takområdet. Taket vil heller ikke være valgfritt klær 5. november (ettersom fremtidige gjester begynner å ankomme).

Generelt, hvis du leter etter et flott sted før eller etter middagen for å ta en drink under stjernene med venner, er Sky Bar et av de mange alternativene som er tilgjengelige for deg i løpet av kvelden. Det har imidlertid en hard lukking klokken 01.00.

Tilgang til Sky Bar-dekket er kapasitetskontrollert på 110 gjester både dag og natt.

VELDIG VIKTIG MERK: Sky Bar-dekket er IKKE et Red Light District.

VACAYA er selvfølgelig et sexpositivt selskap, men basert på utallige faktorer (et spillesteds regler og forskrifter, lokale vedtekter osv.), er vi noen ganger begrenset i vår evne til å være vertskap for et Red Light District. Vi vil alltid ha en når vi kan, men Hilton har bedt om at denne valgfrie plassen for klær ikke skal brukes til seksuelle møter. Dette området vil absolutt være et flott sted å møte nye mennesker i buff, men vennligst ta sexcapades tilbake til rommet ditt. Heldigvis vender hvert feriestedrom mot havet, så utsikten vil være veldig lik. Nyt!

CLUB LOUNGE

Våre suitegjester har tilgang til Hiltons Club Lounge – som ligger i 13. etasje i Nordtårnet – fra kl. 07.00 til 20.00. En lett frokost er tilgjengelig her hver morgen, og et bredt utvalg av drikkevarer er tilgjengelig for deg i åpningstiden.

VALUTA

Selv om amerikanske dollar er allment akseptert rundt Mexico, er det noen bedrifter som bare tar meksikanske pesos.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe meksikanske pesos (MXN), er valutakursen:

1 USD = 16,7 MXN*

For de siste valutakursene anbefaler vi https://www.xe.com .

 

*Fra og med 29. august 2023

DE DØDES DAG

Mens vi har kveldsunderholdning på feriestedet, oppfordrer vi alle gjester til å gå inn i hjertet av PV for Dia de los Muertos-paraden og festivalen sent på ettermiddagen/tidlig kveld. Det er en flott måte å oppleve denne ferien side ved side med de vakre menneskene i Mexico. Vi håper å tilby en utflukt som du bestiller gjennom Hilton som inkluderer transport, festivalen og middag i byen. Detaljer vil bli tilgjengelig snart.

OGSÅ…

I det som har blitt en utrolig meningsfull tradisjon med at vi er i Mexico under en av de mest feirede høytidene, har Hilton tilbudt oss en utrolig øm og søt mulighet til å være en del av deres offisielle tilbud .

Hva er en ofrenda du spør?

Ofrendas er en viktig del av Day of the Dead-feiringen. Ordet ofrenda betyr å tilby på spansk.

Noen tror feilaktig at meksikanere har satt opp ofrendas for å tilbe sine nedlagte slektninger, men ingenting kan være lenger fra sannheten. De aller fleste meksikanere er kristne katolikker, så de tilber bare Gud. Ofrendas er altere satt opp for å minnes og hedre minnet til sine forfedre. Bilder av den avdøde er plassert på ofrenda , samt noen av personens favorittklær, kanskje en lue eller et sjal. For barna er det plassert små leker på ofrenda . Mat er spesielt tilberedt for sjelene. Deres foretrukne retter tilberedes for dem og plasseres på alteret.

Hvis du vil huske noen viktige for deg som har gått videre til åndeverdenen, vennligst ta med deg et lite innrammet bilde av dem til feriestedet. Bildet vil bli plassert på den offisielle Hilton ofrenda å hedre dem. Vi setter opp et bord ved innsjekking hvor du kan gi oss ditt innrammede bilde og fortelle oss litt om personen du ønsker å hedre. Bildet vil bli returnert etter at alteret er tatt ned. ❤️

DAGLIG PLAN

Dine daglige aktivitetsplaner vil være tilgjengelige her, og du kan få tilgang til dem via feriestedets gratis WiFi.

SERVERING

Spisealternativene på Hilton Vallarta Riviera er rikelig. Fra en rikholdig buffé til italienske, meksikanske, asiatiske, sjømat, biff og sushi spesialitetsrestauranter, du vil aldri gå sulten.

Feriestedets restauranters åpningstider vil bli lagt ut her når de er ferdige.

Vela Food Hall

Frokost:
Lunsj:
Middag:

Azulinda

Grab & Go:
Fusion/Sushi:
Sen snacks:

Cocomar (sjømat)

Lunsj:

Seasalt (grill)

Lunsj:
Middag (reservasjon kreves):

La Luce (italiensk)

Middag (reservasjon kreves):

Maxal (meksikansk)

Middag (reservasjon kreves):

Sunan (asiatisk)

Middag (reservasjon kreves):

Romservice

Tilgjengelig 24×7

Sammedagsreservasjoner for de internasjonale restaurantene kan gjøres ved conciergeskranken i lobbyen hver dag fra kl. 09.00 til 17.00. Med unntak av et par menyelementer (som hummer og tomahawk-steker), er det ingen ekstra kostnad for servering på Hiltons internasjonale restauranter.

DOKUMENTASJONSKRAV

Med unntak av meksikanske statsborgere, må alle reisende ha et gyldig pass for å reise til Mexico med fly.

Visum er ikke nødvendig for amerikanske statsborgere, men kan kreves av andre nasjonaliteter. Du kan sjekke de offisielle visumkravene/instruksjonene for Mexico HER . Det er hver enkelt reisendes ansvar å ha de riktige reisedokumentene.

Når du ankommer PVR flyplass, vil du gå gjennom meksikansk immigrasjon og toll. Etter å ha samlet bagasjen i ankomsthallen, ta deg til tollkøen. Meksikanske tollvesener skanner alle poser når de forlater ankomsthallen, og noen blir tilfeldig valgt ut for videre inspeksjon. Du blir bedt om å trykke på en knapp som lyser enten grønt eller rødt for å avgjøre om du vil bli valgt tilfeldig. Grønt betyr “du står fritt til å gå ut uten inspeksjon.” Rødt betyr “du er valgt for videre inspeksjon.” Hvis valgt for videre inspeksjon, følg ganske enkelt instruksjonene til tjenestemennene mens de foretar en håndinspeksjon av bagasjen din.

E-POSTARKIV

Alle e-poster til våre bookede gjester er tilgjengelig her.

30. august 2023 – 60 dager igjen!

6. juli 2023 – Hilton Vallarta Riviera-forbedringer

1. juli 2023 – 120 dager igjen – festtemaer!

FORHÅNDSVISNING AV UNDERHOLDNING

Vi er så glade for å ha følgende fantastiske underholdere og en unik gjestetaler med oss ​​i Puerto Vallarta. Bare klikk på hvert bilde for å lære mer!

UNDERHOLDERE

 

GJESTETALER

Oppdag en verden av tantra og tantrisk seksualitet fra et skeivt perspektiv med den norske tantriske mester Carl Tjeransen . Denne 4-sesjoner oppslukende workshopen vil fordype seg i temaer som selvbevissthet, intimitet og nytelse. Alt innenfor et trygt og inkluderende rom.

 

 

Som alltid kan alt av underholdning/gjestetalere endres til og med i løpet av uken sammen.

EKSKLUSIVE TURER FOR ALLE HOSE

Rabatterte private båtutflukter, inkludert klær, valgfrie strandturer

VACAYA-gjester får 5 % rabatt med kampanjekode: VACAYA2023

Opplev skjønnheten i Puerto Vallarta, Mexico som aldri før med Jet’s Private Boat Tours. Jet’s er selskapet vi har inngått kontrakt med for å håndtere Red Light District-båten vår. Men de tilbyr også flere turer, også…

Enten du ønsker å utforske i en liten, intim gruppe eller samle vennene dine for et større eventyr, har Jet’s det perfekte alternativet for deg. Turene deres tilbyr valget mellom tradisjonelle meksikanske Pangas eller luksuriøse yachter, og sikrer en personlig opplevelse skreddersydd til dine preferanser.

Sett seil langs den fantastiske kystlinjen til Puerto Vallarta og oppdag bortgjemte strandbyer som bare kan nås med båt. Strandhopp til hjertets lyst, utforsk uberørte strender og tropiske vann. Dykk ned i Stillehavets undervannsunderverk med snorklemuligheter som avslører et pulserende marint liv. Med våre private båtturer vil du skape kjære minner i en av Mexicos vakreste destinasjoner mens du nyter fleksibiliteten og komforten som følger med et privat charter.

En av Jets mest unike turer inkluderer muligheten til å gå naken! Ideen til lokale bedriftseiere Jet og Daniel, begge elskere av nudisme, gir det muligheten til å oppleve Puerto Vallarta på en befriende, valgfri måte. Destinasjonen er en eksklusiv nakenstrand som kun er tilgjengelig med båt.

Som en verdsatt VACAYA-gjest, motta 5 % rabatt på enhver tur eller båtcharter mellom 26. oktober og 8. november 2023.

For å bestille, gå HER og gjør dine valg.

Viktig informasjon om de fleste av Jet’s Tours (hvis du ikke kan gjøre disse tingene, anbefaler vi ikke disse turene):

 • Du må være smidig nok til å hoppe på og av stranden fra båten, eller ved noen anledninger til og med svømme til land.
 • Du må kunne svømme, i hvert fall med redningsvest, og være komfortabel i vannet.
 • Du må kunne klatre opp en stige.

UTflukter

Vi jobber med et nytt ekskursjonsselskap i år, Tropical Incentives. Deres utfluktstilbud finner du HER .

Utflukter kan enten bestilles på forhånd direkte med Tropical Incentives ELLER de kan bestilles når du ankommer feriestedet. Tropical Incentives har et skrivebord på hotellet. Som alltid, hvis du ønsker å sikre tilgjengelighet, anbefales det å bestille på forhånd.

For å bestille noen av de tilgjengelige utfluktene på forhånd, send forespørselen din på e-post til enten:

Når du ber om å bestille, sørg for å angi følgende:

 • Navnet ditt
 • Din epostadresse
 • Innsjekkingsdatoen din (de fleste gjester sjekker inn 29. oktober)
 • Romnummeret ditt på feriestedet
 • Turnavnet
 • Den foretrukne ukedagen (de tilgjengelige ukedagene er oppført i forhåndsvisningsdokumentet ovenfor)
 • Foretrukket tidspunkt (de tilgjengelige tidene er oppført i forhåndsvisningsdokumentet ovenfor)
 • Hvor mange billetter trengs

Når forespørselen din er mottatt og bekreftet, vil Tropical Incentives sende deg en betalingslenke via e-post for å fullføre transaksjonen.

 

TRENINGSSENTER

Hiltons treningssenter – som ligger på det nedre nivået av North Tower – vil være åpent daglig fra 06.00 til 21.00.

DRIFTIGHETER

Drikkepenger er IKKE inkludert i prisen og har ikke blitt forhåndsbetalt. Så her er en generell retningslinje for tips på feriestedet:

 • Bartendere – $1 USD per drink eller et større tips til din favoritt/vanlige bartender på slutten av hver natt
 • Restauranter – $2-3 USD per måltid er standard
 • Rengjøring – $3-5 USD per person per dag, vanligvis lagt på puten. Det kan hende du har samme rombetjent hele uken. Så hvis du venter og gir tips i slutten av uken, kan det hende du gir tips til noen som bare har tatt vare på rommet ditt den siste dagen. En god praksis er å finne ut på den første eller andre dagen om personen som vasker rommet ditt vil være med deg hele uken. I så fall er det vanlig å tipse litt i begynnelsen (for å sikre at du blir tatt godt vare på) og resten på slutten (som et uttrykk for takknemlighet).
 • Turguider gis vanligvis en tipping tilsvarende $10 USD for en heldagstur og $5 for en halvdagstur på slutten av turen.

 

Vi har snakket med noen av Hilton-teammedlemmene, og de har fortalt at arbeiderne vil sette stor pris på at tipsene er i pesos, men de tar gjerne imot amerikanske dollar også.

FESTTEMAER

Det er 1. juli (120 dager før vår tid sammen), så det kan bare bety én ting… FESTTEMAER! Så la oss komme til det…

DETTE ER MEG (29. oktober)
Vår signatur Night One-fest bringer alle sammen for en sjanse til å mikse og mingle med andre reisende. Ta på deg litt spesielt for å fortelle oss hvor du kommer fra.

VIVA: MEXICAN STOPLIGHT PARTY (30. oktober)
Nå som du har møtt alle, setter vi et meksikansk flagg på vår nå signatur “stopplysfest”, vår første V-dans i uken. Bruk GRØNN hvis du er singel og klar til å mingle; RØDT hvis du er tatt og ønsker å forbli slik; eller HVIT hvis du er et magisk sted i mellom. Det er grønt, rødt og hvitt i stedet for grønt, rødt og gult. Du har dette!

PROM-NATT (31. oktober)
Hva er skumlere enn Halloween?!? PROM-NATT, selvfølgelig! Det er VACAYAs beryktede Halloween-kostymekonkurranse og fest, som i år henter sin inspirasjon fra kultklassikeren fra 1980 med homoikonet Jamie Lee Curtis i hovedrollen. “Hvis du ikke er hjemme innen 02.00, kommer du ikke hjem!”

Kostymekategoriene med balltema er:

 • Skremmende Carrie: Hvis det å ha en bøtte med griseblod dumpet på deg gjør deg like sint som Carrie White, la favorittskrekkfilmen din være din guide og skremme dagslyset ut av alle!
 • Prom Theme Realness: Sett en homofil eller skummel vri på skoleball-temaet ditt . Bilde det: Plano, Texas 1987. Tenåringer som danser til «The Best Was Yet to Come» av Bryan Adams, en sang inspirert av drapet på Playboy-modellen Dorothy Stratten. Vente. Hva?!? (Sann historie.)
 • Spiked Punch: Innrøm det… du ville sannsynligvis ha fetisjutstyr på skoleballet på videregående, gjorde du ikke?!? Vel, dette er din sjanse! Pigger, seler, ball kneble, valget er ditt. Eller spill det litt tryggere og slå deg selv ut som en bokser eller noe slagrelatert.
 • You Done Lost Your Mind: Kategorien for alle og alt … annet. Dette er kostymene som er så kreative (eller så rare!) at de trosser kategorisering.

Vinneren fra hver kategori går videre til finalen, hvor en Best-in-Show-mester vil bli kronet! Finalistene vil motta følgende VACAYA fremtidige feriekreditter i sluttrekkefølge:

Første plass: $500
Andreplass: $250
Tredjeplass: $150
Fjerdeplass: $100

ETERNAL SPIRITS V-DANCE (1. nov.)
La ånden til ditt indre barn veilede deg når vi observerer Día de los Angelitos (De små englenes dag) eller barnas dag, en del av den to dager lange Día de los Muertos-feiringen.

HELA, HULA! (3. november)
Don (Ho) din beste stil i Sør-Stillehavet og si: «Hola, Hula!» til en hel kveld under stjernene. V-teamet har nettopp returnert fra vårt cruise over Stillehavet, og vi tar med oss ​​litt av Polynesia til Mexico mens vi samles ute på Beach Club for en luau-inspirert kveld med moro!

«T» V-DANSEN (4. nov.)
Vår tradisjonelle avsluttende V-Dance bringes til deg med bokstaven T . Tenk på hvilke T ogs du vil transportere fra T exas eller T ennessee til å vende ut mens T ippling T equila (en T -skjorte eller T ank vil gjøre) og kom utkledd som favorittordet ditt som begynner med T . Hvis du vil være ekstra smart, ta det et skritt videre og finn en T fra T V(-Dance). Men la oss være ekte… uansett hva du har på deg, er du allerede klar for festen, din T urist, du.

NÅ UT

Vi gir deg beskjed så snart initiativet er navngitt.

RØDT LYS DISTRIKTSBÅT

Vår nye Red Light District-båt vil være forankret like ved feriestedets strandbukt og vil være åpen omtrent hver natt mellom 22.00 og 02.00 (vann og værforhold tillater det). Her smelter hemninger bort og seksuelle fantasier kommer til live! VACAYAs Red Light District Boat er en intim lekeplass som er omhyggelig designet for deg. Heng på den valgfrie klesdekket og nyt selskap med likesinnede voksne under måneskinnet. Når du er klar, går du inn i labyrinten rett nedenfor og lar deg innhente av de rytmiske slagene som henger i luften og transporterer deg til et rike hvor nytelsen kjenner ingen grenser.

To mindre 20-mannsbåter (kalt Pangas) vil bli brukt til å kjøre gjester frem og tilbake hele natten. RLD-båten har en kapasitet på 60 passasjerer til enhver tid, så vi ber om tålmodighet hvis det noen gang er ventetid med å gå ombord. Alle gjester som er interessert i å komme ombord vil bli bedt om å signere et frigjøringsskjema ved innsjekking. Vi ber alle gjester om å vise respekt for renslighet. Håndklær og søppelbeholdere vil være lett tilgjengelig; vennligst bruk dem. Telefoner vil ikke være tillatt på pangas eller på RLD-båten, så bruk safen på hotellrommet til å oppbevare den mens du bruker RLD-båten.

Vær høflig og respektfull.

Dette burde være en selvfølge, men nei betyr nei. Enten det “nei” er verbal, fysisk eller bare ens holdning, hvis noen virker uinteresserte, la dem være i fred. Ikke prøv å starte leken hvis noen går bort, rister på hodet, skyver hånden fra deg eller avviser på annen måte via kroppsspråk. Ikke vær påtrengende eller frekk. Du vil bli bedt om å forlate plassen hvis du er det.

Forstå at samtykke noen ganger er ikke-verbalt.

For å sette et finere poeng på det ovennevnte: hvis noen har bind for øynene og på alle fire, gir de deg sannsynligvis ikke-verbalt samtykke til å ha sex med dem. Hvis en fyr står der med pikken i hånden, gir han deg ikke-verbalt samtykke til å nærme seg og sannsynligvis gi ham oralsex. Hvis noen imidlertid trekker seg unna eller på annen måte signaliserer en endring i hensikt, betyr det at de også har avslått samtykke.

Dette er åpenbare situasjoner og ganske vanlige, men hvis du noen gang er usikker, er det alltid akseptabelt å spørre. Andre situasjoner er imidlertid kanskje ikke så klare. Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt og andres kroppsspråk, og husk at ikke-verbalt samtykke blir vanskeligere å lese når alkohol er involvert.

Når det er sagt, vær så snill å forstå når du går inn i et lekeområde som Red Light District, at en viss grad av samtykke fravikes.

Hvis du går inn i et rom der folk har sex, gir du avkall på en viss grad av samtykke. Det er realiteten i situasjonen. Selvfølgelig beholder du fortsatt muligheten til å nekte samtykke; hvis noen berører deg, kan du forsiktig avvise dem eller flytte hånden deres bort. Anonym famling og berøring er et trekk ved disse områdene, og ved å gå inn i dem vil du nesten helt sikkert møte det. Husk denne enkle regelen: ikke vær en drittsekk. Ikke press deg selv på noen hvis de tydeligvis nekter samtykke.

Forstå at ikke alle leser kroppsspråk på samme måte.

Hvis du er i Red Light District hvor det er et minimum å snakke og kroppsspråk er den primære kommunikasjonsmåten, risikerer du å feillese noens hensikt – en risiko alle påtar seg ved å være der. Hvis du må være mer direkte med noen, åpne munnen og snakk. Det er en stor forskjell mellom å feillese noens kroppsspråk og å ignorere et direkte, verbalt «nei». Hvis det siste skjer, fortell V Team-medlem Anthony, som vil være til stede på RLD hver kveld. Å respektere samtykke er ikke sexy; det er trakassering. Og å presse det for langt kan være kriminelt.

Ikke la avvisning ødelegge natten din.

Noen mennesker vil spille med deg, andre vil rett og slett ikke. Personen du har sett på hele natten er kanskje ikke inne for deg, og det er greit. Aksepter det, og vet at det er en del av virkeligheten til hver lekeplass.

Snakk aldri om hvem du så på Red Light District, og ta aldri bilder eller videoer.

Red Light District er et sted folk går for å være uhemmet, for å bryte seg løs fra samfunnets moral og dømmekraft, og oppfylle sine seksuelle fantasier. Å respektere andres privatliv er nøkkelen til å opprettholde den atmosfæren. Å snakke om andre deltakere utenfor disse arenaene reflekterer dårlig på deg, og forringer formålet med plassen. KAMERAER ER IKKE TILLATT I RØDT LYS-DISTRIKTET.

Hvis du velger å ha ubeskyttet sex, ta risikoen.

All sex medfører en viss risiko for HIV/STI-overføring, men denne risikoen kan minimeres hvis du tar visse forholdsregler, som å bruke kondom eller ta PrEP . Selv med kondomer er du fortsatt utsatt for vanlige seksuelt overførbare infeksjoner, og PrEP beskytter deg bare mot HIV. Dette er grunnen til at den offisielle PrEP-siden på CDCs nettsted sier at du bør bruke kondomer i forbindelse med PrEP for å beskytte deg mot infeksjoner som syfilis, klamydia og gonoré.

Hvis du velger å ikke bruke kondom, har du åpenbart høyere risiko for å få en kjønnssykdom enn dine jevnaldrende med kondom. Det er et enkelt faktum. Det er imidlertid ingen skam i det. Det er bare et faktum i seksuallivet i dag. Hvis du liker anonymt spill – ingen prat, ingen navn, ingen skravling – tar du enda høyere risiko, og en slik risiko er absolutt en del av denne typen opplevelse.

Siden risiko er uunngåelig, er det ingen grunn til å la den virkeligheten hindre deg i å nyte det du liker. Ta nødvendige skritt for å holde deg frisk. Bli testet ofte. Hvis du er HIV+, ta medisiner så snart som mulig og ta dem flittig. HIV+-personer som tar medisinene sine som foreskrevet, blir uoppdagelige, noe som betyr at HIV-antistofftester ikke kan oppdage viruset i blodet, og de kan ikke infisere sexpartnerne sine med HIV , uavhengig av kondombruk.

Bli testet for HIV og andre kjønnssykdommer etter cruiset.

Hvis du går inn i Red Light District ofte og regelmessig har sex der, vennligst test deg etter vår tid sammen. Hyppig testing er hvordan samfunnet vårt reduserer spredningen av HIV og andre seksuelt overførbare infeksjoner.

Takk til Alexander Cheves for disse essensielle lekeplassene.

 

Vanlige spørsmål om RØDT LYS DISTRIKTSBÅT

Hvordan går vi om bord i fartøyet?

Du vil bli fraktet direkte fra Hiltons strand via en liten tradisjonell båt kalt en “panga” til en større to-nivå katamaran for hele Red Light District-opplevelsen. Siden det ikke er noen brygge på Hilton, vil pangaen komme rett opp på stranden, og gjestene vil klatre inn i pangaen for overføring til katamaranen. Mesteparten av tiden vil gjestene kunne gå fra tørr sand over på båten, men det kan være tider (avhengig av tidevannet) når gjestene blir våte for å gå om bord i Panga.

Hva burde jeg ha på meg?

Gjester anbefales å bruke sandaler med stropper eller andre vannsko. Været blir forhåpentligvis noe lunt om natten, så shorts og genser/t-skjorter er passende. Alle som vanligvis blir kalde vil kanskje ha med seg en dekning.

Hva kan jeg ta med på Panga og katamaran?

Gjester bør begrense personlige gjenstander til et minimum fordi du vil være fullt ansvarlig for alt du tar med ombord. Vennligst planlegg å ta med personlig beskyttelse og glidemiddel da disse elementene ikke vil bli levert av båten. Selv om vi fullt ut forventer at vannet er rolig, for de som er utsatt for reisesyke, er det tilrådelig å ta med medisiner eller rettsmidler for å sikre en mer behagelig opplevelse. Selv om tipping ikke er påkrevd, er det absolutt oppmuntrende, og vi vil ha en tippeboks for båtmannskap ombord på katamaranen for alle som føler seg tvunget til å tipse panga-/katamaranbesetningen. Å bære dine personlige eiendeler i en værbestandig veske er alltid en god idé.

Hva vil bli gitt på katamaranen?

Red Light District Boat-opplevelsen vil tilby både en mørkeromsopplevelse og en egen chill vibe-del for samtaler og for å bli bedre kjent med andre gjester. Et toalett vil være tilgjengelig. Gjestene vil få vann på forespørsel, men alkohol vil ikke bli servert ombord.

Hva er kravene for å gå på panga/katamaran?

 • Du må være smidig nok til å hoppe på og av pangaen/katamaranen.
 • Du må kunne svømme, i hvert fall med redningsvest, og være komfortabel i vannet.
 • Du må kunne klatre opp en stige.
 • Gjester gjøres oppmerksom på at ved å delta i båtopplevelsen påtar de seg villig all risiko og vil bli pålagt å signere en ansvarsfraskrivelse før de begir seg ut på reisen. Denne fraskrivelsen erkjenner og fritar selskapene som gir erfaring fra ethvert juridisk ansvar knyttet til båtvirksomheten og opplevelsen.

Alle som ikke kan gjøre de ovennevnte tingene eller som nekter å signere fraskrivelsen vil ikke kunne bli med på RLDB-opplevelsen.

ROMNØKLER

Du vil ikke ha en! Og du trenger ikke en snor for å bære et romnøkkelkort. I stedet, når du sjekker inn, vil du motta et spesielt RFID-armbånd som du ganske enkelt skanner mot dørens inngangspute for å komme inn på rommet ditt. Enkel. Lett. Og hvis du beholder armbåndet ditt på hele tiden, kan du ikke miste det!

SIKKERHETSPROTOKOLLER

Alle Covid-19-protokoller (vaksinasjons- og testkrav) er opphevet. Selvfølgelig kan alt og alt endre seg når som helst, men foreløpig… er vi klare.

SERVICEDYR

Hilton Vallarta Riviera tillater registrerte servicehunder på eiendommen uten ekstra kostnad. Hilton krever at du gir skriftlig dokumentasjon på tjenestestatus fra en sertifisert veterinær ved innsjekking, ellers vil ikke hunden din være tillatt på eiendommen. Hunder er tillatt på gjesterommet og offentlige lokaler så lenge de ikke forstyrrer andre gjester. Vær oppmerksom på at hotellet kan spørre deg hvilke oppgaver hunden din utfører for deg ved innsjekking (som en påminnelse, som en del av ADA, er denne typen avhør ikke tillatt i USA, men vi er i Mexico og de tillater den). Du og hunden din forventes å følge hotellets regler slik de er fastsatt for alle gjester. Og åpenbart er du ansvarlig for eventuelle kostnader på grunn av skader forårsaket av servicehunden din.

RØYKEPOLITIKK

Hilton Vallarta Riviera-gjester kan kun røyke i det angitte Beach Club-området (angitt nedenfor). Dette er et lite område dedikert til røykere på stranden.

Røyking er ikke tillatt i noe innendørs område, inkludert på gjesterom. Røyking er også forbudt på rommets terrasser.

SPA

På Hilton Vallarta Rivieras eforea Spa vil du komme lysere ut av en kokong av åndelig forfriskning og fysisk avslapning. eforea Spa lover en opplevelse fokusert på balanse og velvære, vekk fra hverdagens stadig økende krav.

Du vil bestille spa-avtaler når du ankommer feriestedet 29. oktober.

SPESIELLE BEHOV

Hvis du har et spesielt behov på grunn av funksjonshemming eller kostholdsbegrensninger, vil vi gjerne vite om det slik at vi kan kommunisere dette behovet til våre partnere på Hilton Vallarta Riviera. Hvis du har et spesielt behov, fyll ut nettskjemaet du finner HER innen torsdag 28. september. Vi sender listen over behov til feriestedet like etter den datoen, og vi vil komme tilbake til alle gjester hvis behov kan kreve alternative ordninger.

For bedre å forstå hvordan VACAYA nærmer seg de spesielle behovene til våre gjester, oppfordrer vi deg til å lese gjennom vår tilgjengelighetsside HER .

OVERFØRINGER

Etter å ha lært av vår ferieopplevelse i 2022 på Hilton Riviera Vallarta, vil gruppetransport ikke bli tilbudt. I stedet anbefaler vi drosjer eller Uber for å komme seg fra PVR flyplass til feriestedet (og tilbake). Til syvende og sist er drosjer/Uber enklere, rimeligere og hindrer deg i å måtte vente på at andre gjester kommer på senere fly. UberX koster rundt 210 meksikanske pesos (omtrent $13 USD), og UberXL rundt 360 meksikanske pesos (omtrent $22 USD).

For Uber betaler du åpenbart gjennom appen akkurat som du ville gjort i alle andre byer. Og for drosjer som går ombord på flyplassens taxiholdeplass, tar noen kredittkort og noen tar kun kontanter. Pass på å dobbeltsjekke før du går inn. For å være sikker kan du få pesos i minibankene i PVR-ankomsthallen. Som en påminnelse er gjeldende utveksling omtrent 17 pesos per 1 USD.

Hvis du foretrekker å bestille en privat transport, tilbyr vår bakketransportpartner Tropical Incentives flere alternativer. hvis du reiser med en større gruppe venner, vil disse alternativene gjøre det mye enklere å komme seg til/fra flyplassen som gruppe:

 • En privat varebil for opptil 6 passasjerer for $200 USD
 • En privat deluxe Suburban for opptil 5 passasjerer for $275 USD
 • En privat Sprinter Van for opptil 12 passasjerer for $480 USD

For å bestille en privat overføring kan du sende en e-post til våre Tropical Incentives-kontakter, enten:

Når du bestiller en privat overføring, sørg for å inkludere flyinformasjonen din (siste flyetappe til PVR, den første flyetappen ut av PVR, eller BEGGE). Når forespørselen din er mottatt og bekreftet, vil Tropical Incentives sende deg en betalingslenke via e-post for å fullføre transaksjonen.

VANN

Selv om springvannet på feriestedet er helt greit for å dusje, bade og pusse tennene, anbefales det at du drikker flaskevann både mens du er på eiendommen og utenfor eiendommen. Flaskevann er rikelig tilgjengelig rundt feriestedet.

VÆR

Sesongmessige normer for oktober og november viser konsekvente høyder på rundt 89°F / 31,6°C og et jevnt lavpunkt på rundt 79°F / 26,1°C hver natt.

HVA SKAL JEG HA PÅ MEG

Anlegget er hyggelig skjegg uformell til enhver tid. Badedrakter/shorts og Ts/tanker er perfekte om dagen. Og fine shorts/jeans/bukser og en skjorte med krage er perfekte ferieklær om kvelden. Fine T-skjorter er også ok. Restaurantene er vakre områder, og du vil se at de rettferdiggjør bare litt stil. Som en generell retningslinje ber vi om at det ikke brukes tanktopp i restaurantene under middagen.

Og vi vil si det igjen her (fordi det er viktig)… når du flytter bort fra det valgfrie skydekket for klær, vennligst dekk deg til.

WIFI

Wi-Fi er inkludert på hele ferieanlegget.

Pin It on Pinterest

Share this Page